U sportsko-rekreacijskom centru 'Krčevna' u Maloj Barici održan je tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom 'Krčevna 2017'. Turnir je održan u subotu, 29. travnja 2017. godine. Po poluoblačnom i pomalo vjetrovitom vremenu, na turniru se natjecalo devet ekipa koje su bile podijeljene u dvije skupine. Igralo se po pravilima malog nogometa, a za pravdu na terenu zaslužni su bili vrhunski i provjereni suci, a sve pod budnim okom delegata.

 

Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica:

 

  SKUPINA A

  SKUPINA B

  1. KRČEVNA  12

  2. GRAVIS  9

  3. NK DINAMO BADLJEVINA  6

  4. SVAKO 6 PIVA  3

  5. KRV, ZNOJ I PIVO  0

  1. VARAT I SINOVI  9

  2. NK MLINAR  6

  3. GALAKTIKOSI  3

  4. PIONIRI NK KAMEN  0

 

Zbrojenim bodovima nakon odigranih međusobnih utakmica dobiven je poredak ekipa u skupinama po bodovima.

Polufinale je odigrano sistemom A1:B2 i B1:A2, a postignuti su sljedeći rezultati:

 

POLUFINALE

1. utakmica

2. utakmica

KRČEVNA

:

NK MLINAR

2

:

2   (jedanaesterci 3:1)

GRAVIS

:

VARAT I SINOVI

2

:

4

 

U prvoj polufinalnoj utakmici međusobni susret odigrale su ekipe 'Krčevna' i 'NK Mlinar' rezultatom 2:2, a nakon izvođenja jedanaesteraca u finale je prošla ekipa 'Krčevna'. U drugoj polufinalnoj utakmici igrale su ekipe 'Gravis' i 'Varat i sinovi', a finale je izborila ekipa 'Varat i sinovi'.

 

 

 

U finalu su se borile ekipe 'Varat i sinovi' koja je osvojila turnir 1. mjestom i 'Krčevna' koja je osvojila 2. mjesto. Za 3. mjesto borili su se 'NK Mlinar' i 'Gravis', a utakmica je završila pobjedom ekipe 'Gravis' koja je odnijela treću nagradu – pola pečenice.

 

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

VARAT I SINOVI

:

KRČEVNA

4

:

2

NK MLINAR

:

GRAVIS

3

:

5

 

Za ekipu 'Varat i sinovi' koja je osvojila turnir ove godine igrali su: Amor Rinat Šotola, Danko Tomašek, Matija Klobučar, Karlo Kutanjac, Stjepan Lenče i Tomislav Varat. 'Varat i sinovi' osvojili su prvu nagradu na turniru – janjca, a 'Krčevna' je osvojila drugu nagradu – pola pečenice i gajbu piva.

 

Domaćini, ujedno i organizatori turnira podijelili su nagrade najboljima. Nagrade su dobili i najbolji strijelac, igrač, i vratar. Za najboljeg strijelca proglašen je Davor Andrlić iz ekipe 'Krčevna', najbolji igrač je Ante Vicić iz ekipe 'Gravis', a najbolji vratar Amor Rinat Šotola iz ekipe 'Varat i sinova'.

 

 

A osim navedenih, podijeljeno je još nekoliko nagrada određenim posebnim igračima i ekipama. Fešta je nakon turnira trajala do ranih jutarnjih sati, a učesnike turnira i sve ostale goste zabavljala je grupa Azrieli iz Križa.

 

Tekst i fotografije: Antonio Demeter