U sportsko-rekreacijskom centru ‘Krčevna’ u Maloj Barici održan je tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom ‘Krčevna 2015’. Turnir je održan tradicionalno na ‘1. maj’ odnosno u petak, 1. svibnja 2015. godine. Po ugodnom i oblačnom vremenu odigravale su se utakmice po skupinama, a pred samog polufinala počela je lagana kiša što nije omelo uporne igrače u borbi za nagrade i osvajanje turnira.

Na turniru je sudjelovalo 13 ekipa koje su podijeljene u četiri skupine odigrali po pravilima malog nogometa međusobne utakmice po skupinama. Za pravdu na terenu zaslužan je bio vrhunski i provjereni sudac Alen Havranek, a sve pod budnim okom delegata Matije Ivaniševića.

Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica:

  SKUPINA A

  SKUPINA B

  1. SINOVI  6  (9:5)

  2. MIHA I SINOVI  4  (1:2)

  3. GALAKTIKOSI  4  (1:4)

  4. DAING  2  (2:6)

  1. NK MENTALAC  4  (7:6)

  2. KRČEVNA BOND  3  (6:5)

  3. PODRUMARI  1  (4:6)

  SKUPINA C

  SKUPINA D

  1. CAFFE BAR DUO  6  (10:2)

  2. PROTON  3  (13:5)

  3. VESELA LEPINJA  0  (1:17)

  1. SOBE VENDI  3  (5:3)

  2. SVAKO ŠEST PIVI  3  (4:4)

  3. KRIGL BOYSI  3  (4:6)

Zbrojenim bodovima nakon odigranih međusobnih utakmica dobiven je poredak ekipa u skupinama po bodovima, a u slučajevima jednakih broja bodova kao što je bilo u skupini A i D, gledao se omjer postignutih i primljenih pogodaka prema čemu se odredio poredak ekipa.

Odigrano je ukupno 15 utakmica po skupinama te su se utvrdili najbolji prema bodovima. Uslijedilo je četvrtfinale, polufinale i finale nakon zbrojenih bodova.

ČETVRTFINALE

SINOVI

:

KRČEVNA BOND

2

:

3

 CAFFE BAR DUO

:

SVAKO ŠEST PIVI

0

:

0  (jedanaesterci 1 : 2)

MIHA I SINOVI

:

NK MENTALAC

2

:

2  (jedanaesterci 3 : 1)

PROTON

:

SOBE VENDI

3

:

1

POLUFINALE

1. utakmica

2. utakmica

MIHA I SINOVI

:

KRČEVNA BOND

0

:

1

SVAKO ŠEST PIVI

:

PROTON

1

:

2

U finalu su igrali ekipe ‘Krčevna Bond’ i ‘Proton’, a bolja je bila ekipa ‘Proton’ koja je pobijedila rezultatom 2:1.

Za ekipu ‘Proton’ koja je osvojila turnir Krčevna 2015. igrali su: Dražen Vučina, Mario Bališ, Mario Ježabek, Matija Mađeruh, Fran Res, Matija Klobučar, Denis Kudlač, Ivan Štampf, Danijel Šepl Xawi i Vitomir Geler. Ekipa ‘Proton’ osvojila je prvu nagradu na turniru – janjca, a ‘Krčevna Bond’ je osvojio drugu nagradu – pola pečenice i gajbu piva.

Za ekipu ‘ Krčevna Bond’ igrali su: Elio Šafar, Mateo Šugić, Luka Kufner, Davor Rambousek, Antonio Fogl, Sanjin Romozi, Valentino Fogl, Željko Fridrih, Denis Orčik, Željko Žitković i Libor Bok.

Za 3. mjesto borili su se ‘Miha i sinovi’ i ‘Svako šest pivi’, a utakmica je završila rezultatom 1:1 te je nakon izvođenja jedanaesteraca pobjedu odnijela ekipa ‘Svako šest pivi’ koja je odnijela treću nagradu – pola pečenice.

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

KRČEVNA BOND

:

PROTON

1

:

2

MIHA I SINOVI

:

SVAKO ŠEST PIVI

1

:

1  (jedanaesterci 5 : 6)

Domaćini, ujedno i organizatori podijelili su nagrade najboljima. Nagrade su dobili i najbolji strijelac, igrač, i vratar. Za najboljeg strijelca proglašen je Fran Res iz ekipe ‘Proton’, najbolji igrač je Željko Fridrih iz ekipe ‘Krčevna Bond’, a najbolji vratar Antun Gamberger iz ekipe ‘Svako šest pivi’.

A osim navedenih, podijeljeno je još nekoliko nagrada određenim posebnim igračima i ekipama za koje su procijenili da su zaslužili također pokoju nagradu. Nagrade su još dobili Lazo, Danko Tomašek, Matija Mađeruh, Sven Zerdin i Ivan Lončar.

Nakon malonogometnog turnira, svi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz grupu Fontana.

 

A nakon završenog turnira i podijeljenih nagrada uslijedio je vatromet.