I ove godine, u sportsko-rekreacijskom centru 'Krčevna' u Maloj Barici održan je po ugodnom i sunčanom vremenu tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom 'Krčevna 2014'. Turnir je održan u subotu, 10. svibnja 2014. godine.

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa koje su podijeljene u dvije skupine odigrali međusobne utakmice pa je do samog polufinala odigrano čak 25 utakmica. Za pravdu na terenu zaslužni su bili vrhunski i provjereni suci Alen Havranek i Sanjin Romozi, a sve pod budnim okom delegata.

Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica:

 

  SKUPINA A

  SKUPINA B

  1. SIN CAFFE  11

  2. KRČEVNA  11

  3. STAROČEŠKO  11

  4. NK MENTALAC MEĐURIĆ  6

  5. PLAVCI  3

  6. PIONIRČEKI  0

  1. IKS TAKAČ  12

  2. DREAM TEAM  7

  3. DROGE  6

  4. EKIPA IZNENAĐENJA  3

  5. NONO U PARIZU  1

 

Nakon odigranih utakmica u skupinama, utvrdili su se najbolji prema bodovima. U skupini A prve tri ekipe imale su po 11 bodova pa se gledao omjer postignutih i primljenih pogodaka prema čemu je ekipa Sin Caffe imala najbolji omjer 16:5, Krčevna 13:4, a ekipa Staročeško 10:4. Sa gol razlikom od 11 za ekipu Sin Caffe odnosno 9 golova za Krčevnu, određena su prva dva mjesta u skupini A.

 

Polufinale je odigrano sistemom A1:B2 i B1:A2, a postignuti su sljedeći rezultati:

 

POLUFINALE

1. utakmica

2. utakmica

SIN CAFFE

:

DREAM TEAM

3

:

0

KRČEVNA

:

IKS TAKAČ

0

:

4

 

Za 3. mjesto borili su se 'Dream team' i 'Krčevna', a utakmica je završila pobjedom ekipe 'Krčevna' koja je odnijela treću nagradu – pola pečenice.

 

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

SIN CAFFE

:

IKS TAKAČ

1

:

4

DREAM TEAM

:

KRČEVNA

2

:

3

 

 

U finalu je bolja bila ekipa 'IKS Takač' koja je rezultatom 4:1 pobijedila ekipu 'Sin Caffe'. Za ekipu 'IKS Takač' koja je osvojila turnir ove godine igrali su: Zdravko Mlinarić (kapetan), Igor Ružička, Denis Ružička, Robert Čalić, Damir Čalić, Stjepan Lenće, Denis Brandeis, Nino Mlinarić i Fran Res. 'IKS Takač' osvojila je prvu nagradu na turniru – janjca, a 'Sin Caffe' je osvojio drugu nagradu – pola pečenice i gajbu piva.

 

Domaćini, ujedno i organizatori podijelili su nagrade najboljima. Nagrade su dobili i najbolji strijelac, igrač, i vratar. Za najboljeg strijelca proglašen je Nikola Marjanović iz ekipe 'Sin Caffe', najbolji igrač je Igor Ružička iz ekipe 'IKS Takač', a najbolji vratar Kristijan Matijašević-Rafo iz ekipe 'Krčevna'.

 

A osim navedenih, podijeljeno je još nekoliko nagrada određenim posebnim igračima i ekipama za koje su procijenili da su zaslužili također pokoju nagradu.

 

 

Nakon malonogometnog turnira, svi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz grupu Fontana.

 

Evo i još nekoliko fotografija sa turnira: