U sportsko-rekreacijskom centru ‘Krčevna’ u Maloj Barici održan je tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom ‘Krčevna 2013’. Turnir se održava svake godine u vrijeme oko ‘prvog maja’, a  ove godine održan je u subotu, 4. svibnja 2013. godine.

 

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa koje su podijeljene u dvije skupine odigrali međusobne utakmice pa je do polufinala odigrano ukupno 12 utakmica. Za pravdu na terenu zaslužni su bili vrhunski i provjereni suci Alen Havranek i Sanjin Romozi, a sve pod budnim okom delegata Davora Novaka.

Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica

  SKUPINA A

  SKUPINA B

  1. IKS TAKAČ  9

  2. SOBE VENDI  4

  3. MRKI I OSAM PATULJAKA  3

  4. HNK DARUVAR – JUNIORI  1

  1. KRČEVNA BOND  7

  2. 20 DO ASA  6

  3. STAROČEŠKO  4

  4. EKIPA ZA OČEVID  0

Nakon odigranih utakmica u skupinama, odigrano je polufinale sistemom A1:B2 i B2:A1, a postignuti su sljedeći rezultati:

POLUFINALE

1. utakmica

2. utakmica

IKS TAKAČ

:

20 DO ASA

9

:

2

SOBE VENDI

:

KRČEVNA BOND

1

:

3

 

Za ekipu ‘IKS Takač’ igrali su: Igor Ružička, Denis Ružička, Denis Brandeis, Mario Ježabek, Vedran Polenus, Stjepan Lenče, Denis Bis i Toni Brezina.

Za ekipu ’20 do asa’ igrali su: Zdravko Jošćak, Dejan Križ, Mario Bališ, Danijel Šepl, Vitomir Geler, Staša Pilizzari i Matija Jošćak i Senad Ljaić.

Za ekipu ‘Sobe Vendi’ igrali su: Zdravko Mlinarić, Deni Mlinarić, Zdravko Bis, Ante Martić, Valentino Svatoš, Damir Krivski i Damir Čalić.

Za ekipu ‘Krčevna Bond’ igrali su: Sanjin Romozi, Krsitijan Matijašević, Valentino Fogl, Antonio Fogl, Davor Rambousek, Denis Orčik, Marko Ivanišević, Elio Šafar i Željko Žitković.

Sunčano vrijeme koje je trajalo za vrijeme cijelog turnira je nakon polufinala prešlo u kišu i tuču veličine lješnjaka, a pošto se turnir održava bez obzira na vremenske uvjete, utakmice za 3. mjesto i finale odigrane su na mokrom i blatnom terenu.

Za 3. mjesto borili su se ’20 do asa’ i ‘Sobe Vendi’, a utakmica je završila pobjedom ekipe ‘Sobe Vendi’ koja je odnijela treću nagradu – pola pečenice.

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

IKS TAKAČ

:

KRČEVNA BOND

4

:

4

3

:

4 (jedanaesterci)

20 DO ASA

:

SOBE VENDI

2

:

4

 

 

U finalu je bilo vrlo napeto. Nakon vodstva ‘IKS Takača’ od 4:1, strijelci ‘Krčevne Bond’ ugurali su loptu tri puta u mrežu protivnika, a pogodak za ukupnih 4:4 postignut je u zadnjim sekundama utakmice. Davor Rambousek i Antonio Fogl postigli su svaki po dva pogotka za ‘Krčevnu Bond’ dok su za ‘IKS Takač’ zabili Bis, Ježabek i Ružička, a prvi gol bio je autogol.

Za vrijeme izvođenja jedanaesteraca cijela ‘Krčevna’ se okupila podržati najbolju ekipu, a opet je bilo napeto do kraja te je u jedanaestercima završilo 4:3 za ekipu ‘Krčevna Bond’ koja je to blatno i hrabro proslavila te zaslužila prvu nagradu – janjca.

Drugu nagradu – pola pečenice i gajbu piva tako je odnijela ekipa ‘IKS Takač’. Domaćini, ujedno i organizatori ovoga su puta osvojili turnir te podijelili nagrade najboljima.

Nagrade su dobili i najbolji strijelac, igrač, i vratar. Za najboljeg strijelca proglašen je Mario Ježabek iz ekipe ‘IKS Takač’, najbolji igrač je Davor Rambousek iz ekipe ‘Krčevna Bond’, a najbolji vratar Vedran Polenus iz ekipe ‘IKS Takač’.

 

A predstavnici ekipa koje su zauzele prva četiri mjesta na turniru također su preuzeli svoje nagrade. Nakon malonogometnog turnira, svi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz živu glazbu.