Tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom ‘Krčevna 2012’ koji se održava svake godine oko ‘prvog maja’ održan je ove godine u subotu, 28. travnja 2012. godine.

U sportsko-rekreacijskom centru ‘Krčevna’ u Maloj Barici, po vrlo ugodnom vremenu i po dobrom starom običaju trajao je cjelodnevni malonogometni turnir uz razigravanje do kasnih večernjih sati.

A dok su igrači odigravali svoje utakmice, ostali posjetitelji zabavljali su se na razne načine – kartanjem, gledanjem utakmica, ‘mašćenjem brka’ uz kobasice, janjac i čobanac te osvježenjem na šanku.

 

Na turniru je sudjelovalo šest ekipa koje su odigrali međusobne utakmice pa je tako svaka ekipa odigrala 5 utakmica sa svakom ekipom. Za pravdu na terenu zaslužan je bio vrhunski i provjereni sudac Dario Vondra.

Nakon odigranih ukupno 15 utakmica zbrojili su se bodovi prema rezultatima utakmica.

 Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica

1. KRČEVNA I

2. GOLUBINJAK

3. 20 DO ASA

4. STAROČEŠKO

5. KRČEVNA II

6. TROJANSKE ZVIJERI

13

12

10

  6

  1

  1

Nakon odigranih utakmica u skupinama, odigrano je polufinale i finale turnira. U polufinalu u prvoj utakmici ekipa ‘Krčevna I’ pobijedila je ekipu ‘Staročeško’ rezultatom 3:0, a druga polufinalna utakmica između ekipa ‘Golubinjak’ i ’20 do asa’ završila je bez pogodaka pa je nakon jedanaesteraca odlučen pobjednik – ekipa ‘Golubinjak’.

POLUFINALE

 1. utakmica

 2. utakmica

KRČEVNA I

:

STAROČEŠKO

3

:

0

GOLUBINJAK

:

20 DO ASA

0

:

0

2

:

1 (jedanaesterci)

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

GOLUBINJAK

:

KRČEVNA

2

:

0

20 DO ASA

:

STAROČEŠKO

4

:

3

Ekipa ‘Golubinjak’ kao pobjednik turnira odnijela je i 1. nagradu – pečenog janjca dok je za 2. mjesto pola pečenice i gajbu piva dobila Krčevna’.

Za ekipu ‘Golubinjak’ igrali su: Stjepan Lenče, Igor Ružička, Denis Ružička, Robert Čalić, Damir Čalić, Zdravko Mlinarić, Nino Mlinarić, Deni Netoušek i Nenad Pavić.

Za ekipu ‘Krčevna’ igrali su: Kristijan Matijašević-Rafo, Denis Orčik, Nikola Marjanović, Valentino Fogl, Antonio Fogl i Davor Rambousek.

Za 3. mjesto borili su se ’20 do asa’ i ‘Staročeško’, a utakmica je završila pobjedom ekipe ’20 do asa’ koja je odnijela pola pečenice.

Nagrade su dobili i najbolji igrač, strijelac i vratar i to trenerke koje je sponzorirao HDZ Općine Sirač. Za najboljeg igrača proglašen je Antonio Fogl iz ekipe ‘Krčevna’, najbolji strijelac je Denis Ružička iz ekipe ‘Golubinjak’, a najbolji vratar Senad Ljaić iz ekipe ’20 do asa’. A predstavnici ekipa koje su zauzele prva četiri mjesta na turniru također su preuzeli svoje nagrade.

 

Nakon malonogometnog turnira, svi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz grupu Fontana.