Tradicionalni Barički susreti pod nazivom ‘Krčevna 2011’ održani su kao i svake godine za ‘Prvi maj’, no ove godine održani su ipak u subotu, 30. travnja.

Sportsko-rekreacijski centar ‘Krčevna’ u Maloj Barici bio je mjesto za odmor i rekreaciju, a po vrlo ugodnom vremenu održan je tradicionalni malonogometni turnir i to po dobrom starom običaju.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa koje su podijeljene u dvije skupine odigrali međusobne utakmice. Za pravdu na terenu zaslužni su bili vrhunski i provjereni suci Dario Abdić i Dario Vondra.

 

Ekipe i bodovi nakon odigranih međusobnih utakmica:

  SKUPINA I

  SKUPINA II

  1. GOLUBINJAK  9

  2. ENIGMA  6

  3. ELKOM  3

  4. KRČEVNA  0

  1. COLOR TEHNA  9

  2. KARTERI  6

  3. DARUVAR  3

  4. BEST  0

Nakon odigranih utakmica u skupinama, odigrano je polufinale i finale sa sljedećim rezultatima:

POLUFINALE

 1. utakmica

 2. utakmica

GOLUBINJAK

:

KARTERI

6

:

0

COLOR TEHNA

:

ENIGMA

1

:

3

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

GOLUBINJAK

:

ENIGMA

6

:

1

COLOR TEHNA

:

KARTERI

12

:

2

 

Ekipa ‘Golubinjak’ kao pobjednik turnira odnijela je i 1. nagradu – pečenog janjca dok je za 2. mjesto pola pečenice i gajbu piva dobila ‘Enigma’. Za 3. mjesto borili su se ‘Color tehna’ i ‘Karteri’, a utakmica je završila pobjedom ‘Color tehne’ koja je odnijela pola pečenice. Nagrade su dobili i najbolji igrači, strijelci i vratari i to trenerke koje je sponzorirao HDZ Općine Sirač. Za najboljeg igrača proglašen je Denis Bis iz ekipe ‘Golubinjak’, najbolji strijelac je Danijel Šepl iz ‘Color tehne’, a najbolji vratar Stjepan Kufner iz ekipe ‘Karteri’.

Nakon malonogometnog turnira, svi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz grupu Fontana.