Tradicionalni Barički susreti pod nazivom “Krčevna 2009” obilježeni su i ove godine na “Prvi maj” malonogometnim turnirom na igralištu u Maloj Barici.

Ove godine bilo je oko 400 posjetitelja. Turnir je počeo u 10 sati, a utakmice su se igrale punih 12 sati sve do kasnih večernjih sati kada su najboljima podijeljene nagrade. Zanimljivo je da na cijelom turniru nije bilo niti jedno isključenje i niti jedan kazneni udarac.

Turnir je bio pod budnim okom delegata Davora Novaka i Denisa Orčika, a pravdu na terenu su donosili vrhunski i provjereni suci suci Sanjin Romozi, Dario Abdić i Ivan Romozi.

Sudjelovalo je 14 ekipa koje su izvlačenjem raspoređeni u dvije skupine.

Tablica i popis izvučenih ekipa

  SKUPINA A

  SKUPINA B

  1. BRZI I ŽESTOKI

  2. EKIPA ZA OČEVID

  3. BAU BOND

  4. VATROGASCI JVP

  5. IKS-TAKAČ

  6. MLADE NADE

  7. MAJPANI

  1. IDEO PROJEKT

  2. SOKOL

  3. KRČEVINA

  4. STUDENTI

  5. NK “NIKOLA TESLA”

  6. OTPISANI

  7. U PROLAZU

 

Nakon odigranih utakmica po skupinama u polufinalu su igrali A1:B2 i A2:B1.

POLUFINALE

 1. utakmica

 2. utakmica

EKIPA ZA OČEVID

 :

KRČEVNA

5

:

2

MAJPANI

 :

STUDENTI

4

:

3

 

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

EKIPA ZA OČEVID

 :

MAJPANI

4

:

3

KRČEVNA

 :

STUDENTI

5

:

2

 

“Ekipa za očevid” osvojila je prvo mjesto na turniru i nagradu – pečenog janjca dok je drugo mjesto uz pola pečenice i gajbu piva slavila ekipa “Majpani”.

Za treće mjesto igrali su “Krčevna” i “Studenti”, utakmica je završila pobjedom “Krčevne” koja je osvojila pola pečenice, a četvrto mjesto i piće za ekipu dobili su “Studenti”.

Nagrade su dobili i najbolji igrači, strijelci i vratari. Za najboljeg igrača proglašen je Antonio Fogl – Mrki iz ekipe “Majpani”, najbolji strijelac je Slađan Petković iz “Ekipe za očevid”, a najbolji vratar Kristijan Matijašević – Rafo iz ekipe “Krčevna”.

Za vrijeme  i nakon turnira, osvježenje se moglo kao i uvijek potražit na šanku “KOD VESELOG JURE” uz hostese SANJU, ALENU i NINU.

Ove godine posjetitelji su se osvježili sa 200 litara vina i 55 “gajbi” piva. Pojedeno je 70 litara čobanca, 35 kg pečenice i 60 kg kruha. Muzikaši su zasvirali oko 00:30 i zabavljali goste sve do jutra.