Tradicionalni Barički susreti obilježeni su i ove godine na “Prvi maj” malonogometnim turnirom na igralištu u Maloj Barici.

Nakon što je lani napravljena pecara, te dozidana i ožbukana “kućica” dobrovoljnim radom marljivih ruku, do ovogodišnjih susreta stavljena je fasada, uređen šank, uvedena struja i postavljeni reflektori. Tako se bez problema nogomet igrao do večeri. Pratilo nas je promjenjivo vrijeme pa se igralo i po suncu i po kiši.

Sudjelovalo je 10 ekipa raspoređenih u dvije skupine.

Tablica i bodovi nakon odigranih utakmica po skupinama:

  SKUPINA A

  SKUPINA B

  1. PETICA (Obrijež)

  2. JUNIORI (Sirač)

  3. ALFIJEVE BEBE (Daruvar)

  4. JUVENTUS (Sirač)

  5. DESETKA (Sirač)

12

9

6

3

0

  1. AC BAHNIK (Daruvar)

  2. MLINAR (Sređani)

  3. KRČEVINA (Sirač)

  4. BOND (Sirač)

  5. KOBRE (Pakrac)

12

9

6

3

0

 

Nakon što su završile utakmice po skupinama uslijedilo je polufinale i finale:

POLUFINALE

 1. utakmica

 2. utakmica

PETICA

 :

MLINAR

1

:

0

AC BAHNIK

:

JUNIORI

2

 :

2

jedanaesterci

5

 :

6

 

FINALE

Utakmica za 3. mjesto

PETICA

 :

JUNIORI

1

 :

0

AC BAHNIK

 :

MLINAR

0

 :

0

jedanaesterci

2

 :

3

Ekipa “PETICA” iz Obriježi osvojila je prvo mjesto na turniru i nagradu – pečenog janjca dok je drugo mjesto uz pola pečenice i gajbu piva slavila ekipa “JUNIORI” iz Sirača.

Za treće mjesto igrali su “AC Bahnik” i “Mlinar”, utakmica je završila bez pogodaka pa je na jedanaesterce pobijedila ekipa “MLINAR” iz Sređana i osvojila pola pečenice.

Nagrade su dobili i najbolji igrači strijelci i vratari. Za najboljeg igrača proglašen je TONČI SAVI iz ekipe “Petica”, najboljeg strijelca KRUNO SUPAN iz ekipe “Juniori”, a za najboljeg vratara ALEN SESTRIĆ iz ekipe “Juventus”.

Za vrijeme održavanja turnira, a i nakon proglašenja pobjednika okrjepa se tražila na šanku “KOD VESELOG JURE” uz piće i čobanac koji su posluživale hostese NIKOLINA i SANJA. A nakon obračuna ustanovljeno je da su hostese imale dosta posla jer je popijeno blizu pola kubika piva, točnije 480 litara.

Fešta se nastavila uz živu muziku i druženje do ranih jutarnjih sati.